HİPOEKOİK LEZYON

mERHABA HOCAM ;
19 YAŞINDAYIM.SAĞ MEME İÇ KADRANDA 28X14 MM BOYUTLARINDA LOBÜLE KONTURLU,PERİFERAL MULTİLOKÜLE KİSTİK ALANLARIN EŞLİK ETTİĞİ HİPOEKOİK LEZYON İZLENDİ
SONUÇ: BİRADS 4A BULGULAR
HOCAM 19 YAŞINDAYIM BU LEZYON AMELİYAT OLMADIGIM DURUMDA BENİM HAYATIMI OLUMSUZ ETKİLER Mİ KÖTÜYE ÇEVİRME İHTİMALİ VARMIDIR İLERDE BEBEĞİM OLMASI DURUMUNDA SÜT YAPIMINI ETKİLER Mİ? YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

Cevap Yaz     Beğendim      busraa      2.6.2014 - 17:22

etiketler: hipoekoik lezyon  ameliyat  

Cevaplar (2)

Edremit devlet hastanesinde yaptırdım ve doktor perşembe günü için ameliyat önerdi normalde ultrason altında b x önerildi yazmakta ama cerrah büyüttüklerini söyledi birinci derece yakınında kanser var ama meme değil cilt ve mide kitle ağrı yapmakta oldukçada büyük sert dokunulduğunda aci vermekte

Beğendim      busraa      3.6.2014 - 00:47

Bence hiç bir şey değildir ve hiç bir zararı olmaz.Kistik oluşumlardan korkmamak lazım,iğne biyopsisi yeterli olur. Ultrasonu nerde yaptırdınız?

Beğendim      Op-Dr-Sevil-Oz      2.6.2014 - 23:10

Reklamlar