tedirginim çok 2

yani büyük olması kitlenin selimde olsa kötü birşey çıkartır mı sonuç olarak bana. yani aldırmalımıyım tamamen.beni takip eden doktore 6 ay sonra gel bi değişşiklik olacakmı dedi ve gönderdi

Cevap Yaz     Beğendim      koyuncu10      12.3.2012 - 00:32

etiketler: lütfen yardımm  

Cevaplar (2)

anladım teşekkür ederim sizin dediğiniz en mantıklısı en kısa zamanda sizede sonucu bildireceğim iyi çalışmalar

Beğendim      koyuncu10      12.3.2012 - 15:19

Merhaba,
İlerde kötü bir şeyden ziyade su anda gerçek teşhisi bilerek takip etmek lazım.Evet US de fibroadenom diyorsa % 100 e yakın öyledir ancak tıbbi kılavuzlara göre iğne biyopsisi yapmadan takip tmemek lazım.O kadar tedirgin olmayın,ben size idealini söylüyorum,dedğim gibi cerrahınıza gidip tekrar konuşabilirsiniz,ben iğne biyopsisi istiyorum diye.Diyelim ki 6 ay sonra büyüdü ne olacak veya büyümedi ne olacak?
Sevgiler

Beğendim      Op-Dr-Sevil-Oz      12.3.2012 - 01:59

Reklamlar