KORUMAK MI BÜTÜNÜYLE ALDIRMAK MI

HOCAM MERHABA,36 YAŞINDA İNVERZ KORSİNOM 2.EVRE TEŞHİSİ KONULDU.ANNEM DE MEME CA VE KEMOTERPİ GÖRÜYOR.SOL MEME BAŞIMDA HAFİF BİR ÇÖKÜNTÜ VE 1,3 CM BÜYÜYKLÜĞÜNDE KİTLE TESPİTİ YAPILDI KİTLE MEMEUCUNA YAKIN OLDUĞUNDAN CERRAHLAR RİSKE ATMAK İSTEMİYOR SİZİNDE GÖRÜŞÜNÜZÜ ALMAK İSTEDİM VE BENİ BEKLEYEN SÜREÇLER

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER KOALAYLIKLAR DİLİYORUM KARADENİZDEN SEVGİLER VE SAYGILAR

Cevap Yaz     Beğendim      seylacan      11.2.2016 - 16:13

etiketler: meme kanseri  

Cevaplar (1)

Çok geçmiş olsun.Kitle merkezi olunca yapılacak en iyi şey meme başınıda dahil ederek subkutan astektomi dedeğimiz memenin çoğu cildini bırakarak memeyi almak. Aynı seansta bir balon konulur. yaralarınız iyileşince balon şişirilmeye başlanır ve gerekli büyüklük sağlanınca 2. basit bir ameliyatla silikon konulur ve dövme ile meme başı yapılır.
Daha önemlisi annenizde de olduğu için genetik test eğer test pozitif çıkarsa da o zaman bu işlemi her iki memenize yaptırmanız daha doğru olur.
Genetik geçişli meme kanserlerinin tekrar etme ve yeniden olma olasılığı oldukça yüksektir, bu nedenle her iki memeyi cildini koruyarak almak koruyucu olur.

sevgiler

Beğendim      Op-Dr-Sevil-Oz      13.2.2016 - 00:38

Reklamlar