Bıyopsı

Merhabalar Dr Hanım Çapada annemın senelık kontrollerı yapılıyor 2 memede tertemız fakat amelıyat sırasından berı var olan aksıllerdekı kıtle amelıyat sırasında frozene gonderıldı (_)negatıf cıkan benıng gorunumlu olankıtlenın kenar kalınlasması olusmus fakat kolunda agrı var reaksıyon olmus olabılır ınce ıgne bıyopsısı yapalım dedıler fakat bu ıslemle uyandırmıs olunabılırmı 2 sene once amelıyat oldu fakat 10 gundur kolunda agrı sıkayetı var antıbıyotık tedavısı yapıldıktan sonra ultrason tekrarlanmalı mı sedımantasyonu 26 ALP 156 GGT 19 dıger Ca tetkıkler normal bu konuda sız ne dersınız annemde aynı zamanda aort dısekksıyonu ve tansıyon tekrar amelıyat rısklı Sağlıkla kalın..

Cevap Yaz     Beğendim      cagatay      7.11.2015 - 12:48

etiketler: Meme Ca  

Cevaplar (2)

Çok Tesekkurler Çok yardımcı oldunuz.Sağlıkla kalın

Beğendim      cagatay      7.11.2015 - 15:52

Çok geçmiş olsun. Geçirilmiş ameliyata bağlı da olabilir. Antibiyotik tedavisinden sonra aynı duruyorsa yapmak iyi olur. Diğer hastalıklarını etkilemez bu basit bir işlemdir.
Sevgiler

Beğendim      Op-Dr-Sevil-Oz      7.11.2015 - 14:38

Reklamlar